שלום ינון,
אני נהנת מאוד מהקורס
איפה התשובות לשאלות שסוף היחידה הזאת?
בנוסף איפה אני יכולה למצוא את המצגות שלך?
תודה
אושרית
הי אושרית,
כיף לשמוע. אין פיתרונות לתרגילים (בכל הקורסים באתר) ובכוונה. יש המון דרכים לפתור כל אחד מהתרגילים והמטרה שלהם זה לתת לך מקום לחקור ולהתנסות לא להראות איזה טריק או דרך מסוימת.
בכל מקרה אם נתקעת על כל אחד מהתרגילים את יכולה מתחת לתרגיל פשוט לפתוח דיון חדש או להוסיף הודעה לדיון קיים, לספר מה עשית ואיפה נתקעת ואני שמח לעזור להוציא אותך מהבוץ ולתת טיפים שיעזרו להגיע לפיתרון.
לגבי המצגות הן כאן:
אפשר ללחוץ על הקבצים part1.md ו part2.md כדי לראות אותם בפורמט Markdown, או להעתיק אלייך את כל הריפו ולהפעיל grunt כדי לראות את זה כמו מצגת
היי ינון, תחילה אני אגיד שזה ממש ממש ממש מתסכל אותי שאין אפשרות לתקשר איתך בצורה ישירה יותר
לוקח המון זמן עד שיש תשובות לשאלות שאני שואל, אתה לא ממש זמין/עונה כאן ובמייל לצערי.
האם יש דרך נוספת בה נוכל לתקשר?
לגבי השאלה, לא הבנתי איך לגשת לשאלה אחת, ניסתי להשתמש בפקודה tac אבל היא הופכת את סדר השורות בקובץ ולא את סדר כל התווים בקובץ(האם התכוונת שאשתמש בלולאה? כי עוד לא למדתי לולאות בשלב זה של הקורס)
הי @yeshaya
לגבי הזמינות כתבתי לך גם במייל, אני משתדל לענות פעם ביום על ההודעות כאן, אם יש חגים או משהו זה יכול לקחת קצת יותר.
אני התכוונתי בשאלה להפוך את סדר השורות ו tac נראית לי אופציה טובה. בשביל להפוך את סדר התווים אפשר להשתמש ב rev (ואפשר להשתולל ולנסות לשלב את שתיהן :))