זהו נושא דיון מלווה לערך המקורי שב־https://www.tocode.co.il/bundles/react/lessons/fin
שלום,
אני עובדת כרגע על פרויקט בריאקט רידאקס ,node.js, mongoDB
רציתי לשאול, אם יש לי קומפוננטה של רישום משתמש חדש, ולא ראיתי צורך בשמירת הנתונים שלו בסטייט, כיון שאני רק שולחת את הטופס לשרת להוספת משתמש חדש ל-data base.
איפה הכי נכון לעשות את פונקציה הקריאה לשרת, בתוך הקומפוננטה או דרך middleware ברידאקס?
תודה!
הי,
שתי האפשרויות טובות:
-
אפשר לבנות Redux Middleware לתקשורת עם השרת ואז פשוט לשלוח Action מתאים מהקומפוננטה כדי לעשות trigger לתהליך
-
אפשר לכתוב את הקוד ב useEffect בתוך הקומפוננטה
זה מאוד תלוי במבנה הספציפי של האפליקציה ובכל מקרה כדאי להיות מוכנה לעשות Refactoring לקוד אז אם בחרת גישה אחת ואת רואה בהמשך הפיתוח שהיא לא עובדת לך טוב כמו שקיווית אפשר להחליף לגישה השניה
שלום,
רציתי לשאול האם יש לך אפשרות להמליץ על אתר/ים שטובים עבור הכנה לראיונות?
עדיף שאלות בקוד בריאקט וב-JavaScript וכמה שאפשר שתהיינה מורכבות.
תודה רבה!!
הי,
האקראנק נחשב מספר 1 בתחום:
שלום,
רציתי לשאול מה זה react native, אם יש לי הצעת עבודה ב-react native, מה אני צריכה עוד להוסיף על הקורס ריאקט שלמדתי כאן באתר?
תודה רבה!
הי
ריאקט נייטיב זו דרך להריץ קוד ריאקט על מכשירי טלפון, ובנוסף להשתמש בקומפוננטות מיוחדות לטלפונים.
זו דוגמה לתוכנית ריאקט נייטיב:
import React from 'react';
import { Text, View } from 'react-native';
const HelloWorldApp = () => {
return (
<View
style={{
flex: 1,
justifyContent: "center",
alignItems: "center"
}}>
<Text>Hello, world!</Text>
</View>
)
}
export default HelloWorldApp;
וכמו שאת רואה מדובר באותו סגנון עבודה אבל עם קומפוננטות שונות (זה כבר לא HTML, אלא הקומפוננטות הטבעיות של מכשירי מובייל).
שווה לקרוא את המדריך כאן ממנו הדבקתי את הדוגמה:
אז מבחינת צורת עבודה ומה יש להוסיף על הקורס: קודם כל צריך להכיר את כל הקומפוננטות של ריאקט נייטיב, אבל לדעתי זה לא החלק הקשה.
צריך גם להבין איך להקים סביבה ולשים את האפליקציה על הטלפון, וגם זה לא החלק הקשה.
מה שכן מסובך בריאקט נייטיב זה החיבור למערכת ההפעלה של הטלפון ושימוש ביכולות ספציפיות של הטלפון שלא קיימות בדפדפן או בפיתוח ווב רגיל. החיבור הזה קשה כי הוא דורש היכרות עם עולם פיתוח למובייל ושימוש בשפות התכנות שלהם (swift ו kotlin).
לגבי הצעת העבודה - צריך לבדוק מה הם רוצים. אני במצבך הייתי משקיע כמה שעות בבניית אפליקציות ריאקט נייטיב כדי לראות מה זה, ואחרי זה אומר להם שאני יודע ריאקט טוב וריאקט נייטיב ברמה מאוד בסיסית ואם זה רלוונטי אשמח להיכנס וללמוד יותר במסגרת העבודה,
וגם שולח להם קישורים לפרויקט ריאקט גדול שכתבתי (אולי פרויקט הסיום של הקורס פה) והדוגמאות ריאקט נייטיב הקטנות.
בהצלחה
ינון
תודה רבה!
האם הוא עובד גם עם רידאקס? כרגיל?
כן אפשר להשתמש בו עם כל ספריית JavaScript הכל רגיל
שלום
אני מנסה להריץ פרויקט חדש של FLUTTER עם אנדוראיד סטודיו
אני מקבלת שגיאה כזו אולי תוכל לכוון אותי מה הבעיה, ניסיתי כל מיני פתרונות ש GPT הציע ולא עזר…
FAILURE: Build failed with an exception.
- What went wrong:
Execution failed for task ‘:app:checkDebugAarMetadata’.
Could not resolve all files for configuration ‘:app:debugRuntimeClasspath’.
Could not resolve io.flutter:flutter_embedding_debug:1.0.0-a18df97ca57a249df5d8d68cd0820600223ce262.
Required by:
project :app
Could not resolve io.flutter:flutter_embedding_debug:1.0.0-a18df97ca57a249df5d8d68cd0820600223ce262.
Could not get resource
BUILD FAILED in 10s
Running Gradle task ‘assembleDebug’… 10.8s
[!] Gradle threw an error while downloading artifacts from the network.
Retrying Gradle Build: #1, wait time: 100ms
FAILURE: Build failed with an exception.
- What went wrong:
Execution failed for task ‘:app:checkDebugAarMetadata’.
Could not resolve all files for configuration ‘:app:debugRuntimeClasspath’.
Required by:
Could not GET ‘https://storage.googleapis.com/download.flutter.io/io/flutter/flutter_embedding_debug/1.0.0-a18df97ca57a249df5d8d68cd0820600223ce262/flutter_embedding_debug-1.0.0-a18df97ca57a249df5d8d68cd0820600223ce262.pom’.
Got SSL handshake exception during request. It might be caused by SSL misconfiguration
PKIX path building failed: sun.security.provider.certpath.SunCertPathBuilderException: unable to find valid certification path to requested target
Could not resolve io.flutter:x86_64_debug:1.0.0-a18df97ca57a249df5d8d68cd0820600223ce262.
Required by:
Could not resolve io.flutter:x86_64_debug:1.0.0-a18df97ca57a249df5d8d68cd0820600223ce262.
Got SSL handshake exception during request. It might be caused by SSL Required by:
Could not resolve io.flutter:x86_debug:1.0.0-a18df97ca57a249df5d8d68cd0820600223ce262.
Got SSL handshake exception during request. It might be caused by SSL misconfiguration
- Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace.
Run with --info or --debug option to get more log output.
Run with --scan to get full insights.
Get more help at https://help.gradle.org.
BUILD FAILED in 4s
הי איך יצרת את הפרויקט? ואיזה מחשב ומערכת הפעלה יש לך?